fbpx

GARANȚIE

Calitatea produselor

S.C. Adaqo S.R.L. comercializeaza prin magazinul sau on-line numai produse alimentare uscate/ambalate/sigilate, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori. Calitatea produselor este garantata de către producatorii si/sau furnizorii acestora.

In magazinul on-line se pot gasi produse in exclusivitate sau care sa aiba preturi valabile numai la comanda on-line. Acest lucru va fi mentionat expres în descrierea produsului.

S.C. Adaqo S.R.L. nu este raspunzatoare de eventualele nemultumiri legate de calitatile organoleptice specifice ale unui produs alimentar aflat in termen de garantie, responsabilitatea retetei folosite revenind producătorului.

S.C. Adaqo S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea pentru daunele aparute în urma transportului. Produsele si marcile producatorilor si furnizorilor S.C. Adaqo S.R.L. sunt conforme cu legislatia dreptului de autor si cu celelalte legi aferente în vigoare în Romania.

 

Garantia produselor

S.C. Adaqo S.R.L. se obliga sa livreze numai produse alimentare in perfecta stare de ambalare si pastrare. Magazinul nostru respecta garanția legala de conformitate.