fbpx

POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Protecția datelor cu caracter personal este o prioritate pentru Ollio, iar datele sunt prelucrate în deplină siguranță conform Regulamentului (EU) 2016/679 („Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”), dar și a legilor de pe teritoriul României, cum ar fi Legea nr. 677/2001 (pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date).

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Ollio este denumirea comercială pentru SC ADAQO SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul în București, Sector 1, Str. Calcarului 15-17, Sc. 1, Ap. 8, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J40/8472/2015, având cod de înregistrare fiscală RO34760183 (în continuare „Ollio” sau „noi”). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, Ollio devine un operator atunci când prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

 Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm?

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt în mare parte cele oferite de dumneavoastră în momentul plasării unei comenzi. Printre aceste date se numără numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon și datele cardului bancar utilizat la efectuarea plății.

În ce scop sunt prelucrate datele?

  1. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  2. Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
  3. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  4. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  5. Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile Ollio;
  6. În scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a site-ului, în vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site.

Pe lângă prestarea serviciilor oferite de Ollio, ne rezervăm prelucrarea datelor cu caracter personal și în scopuri de marketing. Pentru a vă pune la curent cu toate noile oferte veți putea fi contactat prin e-mail/sms/telefonic cu informații tematice. În scopul oferirii informațiilor de interes vă putem crea un profil bazat pe obiceiurile dvs. de cumpărare. Aceste informații vor fi prelucrate în scopuri de marketing doar respectând cadrul legal. Abonarea la oferte se face prin consimțământul dvs. și poate fi oricând anulată accesând link-ul de dezabonare din mesaje sau prin contactarea reprezentanților Ollio.

Ollio va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal.

Drepturile de care beneficiați

Având în vedere prevederile legii nr. 677/2011, dar și a Regulamentului (EU) 2016/679, Ollio garantează următoarele drepturi cu privire la protecția datelor cu caracter personal pe acest site:

  • Dreptul la informare: aveți dreptul de a obține informații despre scopul prelucrării datelor, destinatarii datelor, consecințele refuzului furnizării datelor, existența drepturilor prevăzute de lege și condițiile în care pot fi exercitate.
  • Dreptul de acces la date: aveți dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit o data pe an confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
  • Dreptul de intervenție asupra datelor: aveți dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:
    1. după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
    2. după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi;
  • Dreptul la opoziție: aveți dreptul de a vă opune in orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. În caz de opoziție justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale:
  1. retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privința sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalității sale, precum competența profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte;
  2. reevaluarea oricărei alte decizii luate în privința sa, care o afectează în mod semnificativ, dacă decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrări de date care întrunește condițiile prevăzute la lit. a).
  • Dreptul la protecția datelor: datele vor fi prelucrate respectând în totalitate principiile de confidențialitate

 Consecințele refuzului furnizării datelor

Formularul de comandă reprezintă un contract între părți pentru furnizarea unor servicii sau produse. În cazul refuzului furnizării datelor necesare pentru realizarea unei comenzi, termenii contractului nu pot fi îndepliniți, întrucât informațiile solicitate sunt strict necesare comenzii.

Detalii Politica Cookies
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă. Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.
Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre. Aflați mai multe despre Politica cookies.
Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru. Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.
Youtube
Consimțământ necesar pentru afișarea conținutului - Youtube
Vimeo
Consimțământ necesar pentru afișarea conținutului - Vimeo
Google Maps
Consimțământ necesar pentru afișarea conținutului - Google